Vacature Senior Recruiter

Stagiair MBO gezocht - Business Administration & Control Specialist

Publicatiedatum 30 juli 2024

In verband met het beheren van een shared service center voor de administraties van onze werkmaatschappijen ICQ Groep B.V., ICQ-Flex Profs B.V., ICQ-ICT Profs B.V. en ICQ-Talent Profs B.V. hebben wij plaats voor een enthousiaste en leergierige stagiair(e) Business Administration & Control Specialist.

Wie zijn wij:
ICQ Groep is een recruitmentbureau dat zich voornamelijk binnen de publieke sector begeeft. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. We zijn geen familiebedrijf, maar voelen ons wel als een familie. Dat voel je in alles. We zijn open en eerlijk naar elkaar, met respect en vertrouwen. We vullen elkaar aan waar nodig en waarderen nieuwe ideeën. We zijn persoonlijk omdat we oprecht interesse tonen in mensen. We werken hard, maar vinden plezier in het werk ook erg belangrijk.

We willen mensen vooruithelpen, naar een volgend niveau. Ontwikkeling vinden we belangrijk, zowel op werkgebied als persoonlijk vlak. Ontwikkelt iemand zich, dan kom je verder, als mens en als bedrijf. Daarom investeren we in mensen, wie je ook bent. Kortom, we zien talent en hebben oog voor mensen.

Wat ga je doen:
Als stagiair(e) Business Administration & Control Specialist ondersteun je ons team bij de juiste en tijdige vastlegging van onze financiële positie. Wij werken met ExactOnline als financieel pakket, aangevuld met SelfBilling voor het verzorgen van de facturering aan onze klanten en leveranciers. 

Je taken zijn o.a.:

  • Het verzorgen van de facturatie via SelfBilling en Exact
  • Verwerken van urenstaten
  • Het verwerken van de bankboekingen en afletteren van de debiteuren en crediteuren
  • Debiteurenbeheer, waaronder het uitsturen van betalingsherinneringen
  • Het actueel houden van de boekhouding

Wie zoeken wij:

  • Je zit in het laatste jaar van een financieel/administratieve MBO niveau 4 opleiding (bijv. MBO bedrijfsadministrateur, Business Administration & Control Specialist)
  • Je bruist van enthousiasme, bent altijd nieuwsgierig en hebt een positieve instelling.
  • Je bent een leergierige doorzetter die graag nieuwe dingen wil ontdekken en zich verder wil ontwikkelen.

Wat bieden wij:

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Een zeer prettige werkomgeving met een open en informele sfeer
  • Een eigen kantoorplek in Amersfoort

Enthousiast geworden?
Ben je er klaar voor om je kennis in praktijk te brengen en waardevolle ervaring op te doen? Stuur dan snel je CV en motivatie naar Ronald Ostermann, financieel directeur, ronald@icq-groep.nl! Of bel ons voor meer informatie via tel. 055 - 303 1464. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan de verdere groei van ICQ Groep.