Alleen ga je sneller
samen kom je verder
ICQ mobiliseert
deskundigheid
ICQ vindt
en verbindt

Verder als…

ICQ-Talent Profs mobiliseert ‘ongekend talent’

ICQ-Talent Profs speelt in op twee ontwikkelingen; enerzijds de alsmaar toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en anderzijds de groeiende bewustwording van het belang om sociaal, maatschappelijk, verantwoord en duurzaam te ondernemen. Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt sluiten onvoldoende op elkaar aan. Hierdoor heeft een grote groep potentieel talent moeite een passende werkkring te vinden.

ICQ-Talent Profs is dè dienstverlener binnen ICQ-Groep die werkgevers ondersteunt waar het Social Return betreft, o.a. door het bieden van een overlegplatform waar kennis, kunde en business worden gedeeld. Eveneens dragen we er zorg voor dat we met gerichte coaching, training, begeleiding en bemiddeling ongekend talent weer aan het werk helpen. ICQ-Talent Profs maakt talenten zichtbaar, voor bedrijven en voor de mensen zelf.

3500+

opdrachten per jaar

23500+

consultants

1100+

partners

ICQ? I seek you!

Als talent professional streven we ernaar mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Iedereen heeft talenten, ook al weet men het zelf niet altijd. Ongekend talent dat erom vraagt gekend te worden. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is een voorrecht mensen bij te mogen staan in het ontdekken van hun talenten en het vinden van passend werk.

Richard Altena

Operationeel Directeur

Kwaliteitsraamwerken

Snel contact

Snel contact